• Mr. Jagernath Lachmonstraat 158
  • +597 463-201
  • Mr. Jagernath Lachmonstraat 158
  • +597 463-201

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

< Hoogte 3 >
< Hoogte 2 >

Tjong A Hung Accountants en Consultants is een professionele multidisciplinaire organisatie, die beschikt over een uitgebreid netwerk van Registeraccountants, IT-auditors en fiscale en juridische adviseurs.

< Hoogte 2 >

Het kantoor is gestart op 4 december 1978, waarbij in de eerste instantie uitsluitend accountancy diensten werden verleend. Naar aanleiding van de groeiende vraag in de markt naar verschillende andere gerelateerde diensten, heeft het accountantskantoor zich in de loop van de daaropvolgende jaren ontwikkeld tot een multidisciplinair kantoor. Inmiddels mag TAH Accountants en Consultants zich rekenen tot een gecertificeerd lid van Santa Fe Associates International (SFAI), een internationaal netwerk van accountants- en advieskantoren.

Wij zijn er bijzonder trots op het grootste accountants- en advieskantoor in Suriname te zijn dat volledig van Surinaamse origine is. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd waardoor wij ruime ervaring hebben in de controle van diverse grote en kleine ondernemingen in verschillende sectoren in de private en publieke sector alsmede in de controle van organisaties met maatschappelijke doelstellingen.

Kwaliteit en waarborging van de continuïteit van de dienstverlening staan bij ons absoluut op de eerste plaats.

Alle leden van ons team beschikken dan ook over een gedegen opleiding, uitgebreide ervaring en volgen de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet. Daarnaast zijn de accountants welke verbonden zijn aan TAH Accountants en Consultants lid van zowel de Nederlandse als de Surinaamse beroepsorganisatie voor accountants. Als zodanig zijn zij gebonden aan internationale regels en richtlijnen bij de uitvoering van controle-opdrachten en andere opdrachten.

Ter waarborging van de continuïteit van onze werkzaamheden, is de inrichting van onze organisatie zodanig dat wij ingeval van het onverwachts uitvallen van een van onze teamleden op ieder moment tijdig kunnen voorzien in adequate vervanging. Daarnaast ziet een team bestaande uit registeraccountants en accountants in opleiding binnen het kantoor erop toe, dat overleg over aangelegenheden die zich voordoen tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden zeer flexibel kan plaatsvinden, zonder dat dit de doorlooptijd van onze controle-opdracht nadelig beïnvloedt.

< Hoogte 3 >

Onze Diensten

< Hoogte 3 >
< Hoogte 5 >

Multidisciplinaire organisatie

Ruime ervaring en kennis

Internationaal netwerk

Kwaliteit heeft prioriteit

Kritisch meedenken

Oplossingsgericht

Open communicatie

Delen van kennis

< Hoogte 3 >
Op zoek naar een team ervaren accountants & consultants?